Reklamní sdělení
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Jackob Sochy z kovu .cz https://www.sochyzkovu.euVýroba na zakázku i dle foto. Exkluzivní umění ČR auta-motorky-dekorace-postavy-sci-fi-zvířata

Ve středu 15.4.2020 naše fenka Bora porodila svůj první vrh A. smile

Porod probíhal přes den, takže jsme mohli celá rodina napomáhat. Svědomitě jsme vážili, zapisovali, čistili a psychicky podporovali.

Mamina byla moc statečná a po 12 hodinové námaze vykouklo na svět 10 štěňátek, 7 pejsků a 3 fenky. Všechna byla přibližně stejná, kolem 300g.

Jen jeden kluk měl 420g, říkáme mu Valibuk. Miminka se mají čile k světu a přibírají na váze. laughing

Po čtrnácti dnech naše štěňátka povyrostla a konečně otevřela očka!

Naše štěňátka mají tři a půl týdne. Zatím zuby nemají, ale statečně se snaží kousat. Tudíš provádějí i malé zápasy mezi sebou. Díky těmhle rize kamarádským hrám se zdokonalují ve vrčení a štěkání. Také už zkouší pít z misky, jako opravdoví psi.

Štěňátka mají pět týdnů. Papají 4x denně těstoviny, rýži, granule a jejich oblíbené maso. Už umí pořádně štěkat a kousat.

Štěňátka ve věku 6 týdnů :-)